Helpon ja aidon rusketuksen salaisuus

 Teema BetaGlow, Bloggarit, GreatSkin, RepHair

Mutsis on.-blogin Emilia kokeili kesän ajan Nutricuren tuotteita ihon ja hiusten hyvinvoinnin tukena. Vaikkakin Emilian kokeilut ajoittuivat kesän ajalle, toteaa hänkin että tuotteet ovat nyt erityisen ajankohtaisia, sillä talven lähestyvät pakkaset ovat rankkoja sekä iholle että hiuksille.

Kokeilun perusteella Emilia kommentoi oman lempparituotteensa olevan ehdottomasti BetaGlow: “Olen syönyt beetakaroteeni-tuotteita joskus ennenkin, mutta en ole kyllä ikinä ennen saanut niistä näin paljon hyötyä. Mehän ei siis olla oltu missään ulkomailla, enkä ole ikinä käyttänyt mitään itseruskettavia tuotteita, mutta silti onnistuin Suomen lyhyessä, kylmässä ja aika helteettömässä kesässä saamaan tosi hyvän rusketuksen! Se tuli niin huomaamatta, etten edes tajunnut oikeastaan olevani ruskettunut, ennen kuin kaikki alkoivat huomauttelemaan rusketuksestani.”, kommentoi Emilia rusketustaan käytön jälkeen.

Emilian haasteena hiustenhoidossa ovat olleet sekä raskaus että imetysajat, sekä hiusten käsittely, ja tämän vuoksi hän on halunnut nyt pitää erityisen hyvää huolta hiuksistaan. ”REPHAIR vaikuttaisi laittaneen vauhtia tähän sulkasadon peruuttamiseen! Lisäksi hiukseni ovat kyllä selvinneet harvinaisen hyvin tästä kesän aurinkoaltistuksesta ja jatkuvasta uimisesta kloorivedessä. En ole huomannut oikeastaan mitään vaurioita, vaikka yleensä kesä koettelee tukkaa ihan huolella! Tykkään.”, kirjoittaa Emilia.

Myös ihon terveydessä on ollut käytön myötä huomattavaa parannusta ja Emilia kokee GreatSkinillä olleen vaikutuksensa tähän:
”Ihoni on selvinnyt kesästä todella hyvin, ja GREATSKINilla on varmasti siinä osansa. Aurinkorasva ja hikoilu tekee yleensä iholleni hallaa, mutta tänä kesänä ihoni kyllä voi harvinaisen hyvin.” Emilian kommentit käytöstä voit lukea kokonaisuudessaan Mutsis on-blogista.

 

Lue koko postaus: Mutsis On.